Oikoratapicnic-2005

Painamalla tästä pääset selaamaan kuvia

Lähtö picnicille oli lauantaina 18.6.2005 kello 9:30 Lahden aseman parkkipaikalta. Autoja oli lähdössä 5, joten mukaan  mahtui. Varustuksena oli hyvät lenkkarit tai jopa saappaat Natura-alueen puron vartta kulkemaan.

Ohjelmasta seuraavaa: Ensiksi suuntasimme Luhdanmäen 530 metriä pitkälle sillalle vanhan nelostien varrelle. Sen jälkeen Luhtikylän kautta moottoritielle ja sitä pitkin kohden Mäntsälää. Matkan varrella näkyi Orimattilan ohitusraidepaikka, johon saattaa joskus tulla Orimattilan pysäkki sekä Hunttijärven kohdalla radan korkein kohta.
Pysähdyimme Kaukalammin kohdalla moottoritien levähdyspaikalle ja kiipesimme kalliolle katsomaan maisemia. Ajoimme Mäntsälän ohi Tuuliruusun huoltoasemalle ja loikimme sieltä katsomaan Hirvihaaranjoen reheviä töyräitä ratasillalta.

Ajoimme seuravalle levähdyspaikalle, joka on Pukinkallion pohjoispuolella ja kävelimme sieltä Ohkolanjoen varrelle tutkailemaan komeata Natura-aluetta.
Pukinkallion sillalla otettiin ensi kertaa kuoharit maastossa oikoradan ja kesän kunniaksi sekä avattiin matkagrilli ja kaksi kertakäyttögrilliä. Makkarat paistuivat iloisesti ja eväät syötiin suuressa nälässä. Limsaakin meni monta litraa. Lopuksi käytiin vielä samoilemassa Natura puistossa ja Ohkolanjoen upeat lehtomaisemat jäivät mieleen.


Pendolino viuhahtaa


[Oikoratapicnic-2005 kuvasto]  [Etusivulle]  [Artikkelit]  [Linkit]  [Muut kuvastot]

Tätä sivua on viimeksi päivitetty 19.06.2005 07:44:42.