Oikoradan tutustumistarjous puoleen hintaan


[Etusivu]    [Artikkelit]    [Kuvastot]    [Linkit]

Oikoradan avajaistarjous Z-lähijuniin

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteen VR:n vyöhykealue laajenee 3.9. Lahteen asti. Helsinki-Lahti välillä liikennöivät lähijunat, joiden uusi tunnus on Z. Kokeile oikoradan Z-lähijunia työ- ja asiointimatkustukseen tarjoushinnalla.

Oikoradan avajaistarjouksena tarjoamme aikuisten 30 päivän lipun puoleen hintaan Z-lähijunissa seuraavilla yhteysväleillä:

Yhteysväli Tarjoushinta
(euroa)
Normaali hinta
(euroa)
Lahti-Helsinki 130,00 260,00
Mäntsälä-Helsinki 72,50 145,00
Haarajoki-Helsinki 61,50 123,00
Lahti-Mäntsälä 61,50 123,00
Mäntsälä-Kerava 50,50 101,00

Tarjoushintaisia lippuja myydään 1.-30.9.2006 välisen ajan Helsingin, Pasilan, Keravan, Järvenpään ja Lahden lipunmyynneissä. Liput kelpaavat Z-lähijunissa 31.10. saakka.

Aikuisen 30 päivän lippu - 50 % tarjouksella

  • Tarjoushintainen lippu on 30 päivää voimassa oleva henkilökohtainen lippu, joka kelpaa viimeisen voimassaolopäivän yöliikenteen loppuun.
  • Oikeuttaa voimassaoloaikanaan rajattomaan määrään matkoja lippuun merkityllä yhteysvälillä.
  • Tarjoushintaiset liput kelpaavat vain lähiliikenteen Z-junissa.
  • Lippuun liittyvän henkilökortin saat myyntivirkailijalta (Helsinki, Pasila, Kerava, Järvenpää tai Lahti) lipun oston yhteydessä. Henkilökortin saamiseksi tarvitaan yksi passikuva ja sinun on todistettava henkilöllisyytesi.

Oiko ry ehdotti VR Osakeyhtiölle raflaavaa tarjousta


  Oiko ry ehdotti talvella 2005/2006 sekä keväällä 2006 neuvotteluissa VR Osakeyhtiön johdon kanssa raflaavaa avaustarjousta Pääkaupunkiseudulle pendelöiville työssäkäyville.

  Ehdotus oli tarjota puoleen hintaan kuukausilippua 2-3 kuukaudeksi. Tällöin omalla autolla kulkevat sekä kimppakyydissä matkustavat voivat kokeilla todella edullisesti uuden oikoradan tuomaa nopeutta sekä uusien junien mukavuutta. Saatuaan käytännön kokemusta hyvästä junamatkustamisesta, työmatkalaiset saattaisivat siirtyä joukkoliikenteen käyttäjiksi.
 VR Osakeyhtiön nyt toteuttama tarjous on melko lähellä ehdotettua, sillä jos matkustaja ostaa yhden lipun heti syyskuun alussa ja toisen syyskuun lopussa, saa hän kahden kuukauden liput puoleen hintaan. Kiitokset yhteistyöstä!

  Oiko ry haluaa muistuttaa, että tarjous koskee valitettavasti ainoastaan Z-lähijunia, eikä lippu kelpaa esimerkiksi IC-junissa, vaikka yrittäisi tarjota lisämaksua. Mikäli tarjouksen suosio on Z-junissa suuri, saattaa käydä niin, että Lahteen matkaavat kokevat Z-junat liian täysiksi Keravaan ja Mäntsälään matkaavista ja haluaisivat vaihtaa IC-junaan. Oiko ry ja vakimatkaajat toivovat VR Osakeyhtiön harkitsevan tarjouksen laajentamista ja suurempaa joustavuutta.[Etusivu]    [Artikkelit]    [Kuvastot]    [Linkit]

Tämän sivun yläosa on julkaistu VR osakeyhtiön sivulla http://www.vr.fi/heo/lahi/foikorata_tarjous.htm